Fiskemottaket på Dolmøy har en historie som strekker seg helt tilbake til 1920. Da ble det bygget en brygge på Halvard Holmen av bestefaren til Even Dolmøy, grunnleggeren av Dolmøy fiskeindustri. Frem til 1976 var det sild, fersk- og tørrfisk salg, samt egen produksjon av tørrfisk. I en tid var det landets største sildeprodusent. I andre etasje var det landhandel og bolig. I tillegg var dampskipsekspedisjon tilknyttet bryggen og salg av bensin og olje. I 1976 grunnla Even Dolmøy- Dolmøy fiskeindustri og det har siden vært et mottak for fiskere.

I 2013 kjøpte Hallgeir Bremnes hele eiendommen og satset på fiskemottaket. Som fiskersønn var dette en viktig investering og drøm for Hallgeir, å sørge for et kvalitetsbevisst fiskemottak som skapte liv i disse historiske veggene.

Håndlaget mat med kjærlighet er det viktigste postulatet til Dolmøy House of Seafood. Det skal være kvalitet i alle ledd, og vi benytter oss av oppskrifter som er benyttet gjennom generasjoner


Odoo • Image and Text

 

Førsteklasses sjømat fra Frøya og Hitra

 


Utsøkte råvarer fra øyene på Trøndelagskysten. Behandlet og bearbeidet etter gamle norske håndverkstradisjoner. Flere av våre lakseprodukter er premierte i nasjonale matkonkurranser og benyttes av restauranter som setter kvalitet øverst på lista. Røkt laks, gravet laks og varmrøkt laks fra Dolmøy Seafood anbefales.