
Førsteklasses sjømat fra Hitra & Frøya
Dolmøy House of Seafood lager ren sjømat fra Hitra & Frøya i Trøndelag
Videreforedling av fisk har lange tradisjoner på Trøndelaskysten. Vi har tatt med oss det beste fra arven og i tillegg gitt våre produkter et særpreg. Produksjonen har røtter i gamle tradisjoner innen røyking og graving av fisk, men med egen produktutvikling har vi våre knep for å gjøre smaken og konsistensen slik vi mener den skal være. Produktene som produseres i våre lokaler på Hitra lages under strenge krav til hygiene og kvalitetskontroll. Dolmøy House of Seafood har eget system for kvalitetssikring av produksjonen. Råvarer kjøpes inn fra faste leverandører og gjennomgår nøye kontroll før de går inn i produksjonen.
Du finner våre produkter i dagligvarebutikker i Trøndelag og Møre, samt vårt fiskeutsalg som ligger i tilknytning til Rabben Restaurant som ligger på Frøya, samt utvalgte utsalgssteder og restauranter over hele landet.
Dolmøy House of Seafood er en del av Bremnesgruppen
Flere av våre produkter er premierte I nasjonale matkonkurranser
& benyttes av restauranter som setter kvalitet øverst på lista!

Skalldyr
Vårt utvalg av skalldyr varierer etter fangst og sesong

Hvitfisk
Vårt utvalg av hvitfisk varierer etter fangst og sesong