Dolmøy House of Seafood produserer ren sjømat fra Frøya og Hitra i Trøndelag! 

Videreforedling av fisk har lange tradisjoner på Trøndelagskysten. Vi har tatt det beste ut av arven og i tillegg gitt produktene våre et særpreg.

  • Fisken består utelukkende av norsk villfanget hvitfisk og skalldyr samt norsk oppdrettslaks av beste kvalitet

  • Korteste vei fra båt til kunde

  • Vi inspiserer all sjømat nøye før levering

Produksjonen har røtter i gamle tradisjoner innen røyking og graving av fisk, men med egen produktutvikling har vi våre knep for å gjøre smaken og konsistensen slik vi mener den skal være. Produktene som produseres våre lokaler på Hitra er laget under strenge krav til hygiene og kvalitetskontroll. Dolmøy House of Seafood har sitt eget system for kvalitetssikring av produksjonen. Råvarer kjøpes fra faste leverandører og gjennomgår nøye kontroll. Du finner våre produkter i dagligvarebutikker i Trøndelag og på Møre samt utvalgte restauranter og utsalgssteder over hele landet.

Dolmøy House of Seafood er en totalleverandør av sjømat, både hvit fisk, laks og ørret. Vi kan tilby et bredt sortiment av fisk, som fersk, lettsaltet og diverse røkte produkter fra vårt fiskemottak og vårt røykeri på Dolmøya på Hitra.

Vi er en del av Bremnesgruppen og har et utvidet samarbeid med Rabben Restaurant som ligger på Sistranda på Frøya.

Fiskemottaket på Dolmøy har en historie som strekker seg helt tilbake til 1920. Da ble det bygget en brygge på Halvard-Holmen av bestefaren til Even Dolmøy, grunnleggeren av Dolmøy fiskeindustri. Frem til 1976 var det salg av sild, fersk og tørrfisk, samt egen produksjon av tørrfisk. I en tid var det landets største sildeprodusent. I andre etasje var det landhandel og bolig. I tillegg var dampskipsekspidisjonen tilknyttet bryggen og det var salg av bensin og olje. I 1976 grunnla Even Dolmøy, - Dolmøy fiskeindustri og det har vært et mottak for fiskere.

I 2013 kjøpte Hallgeir Bremnes hele eiendommen og satset på fiskemottaket. Som fiskersønn var dette en viktig investering og drøm for Hallgeir, å sørge for et kvalitetsbevisst fiskemottak som skapte liv i disse historiske veggene.

I 2015 kjøpte han også konkursboet til Hitra Laks og begynte å foredle lakseprodukter. 

Håndlaget mat med kjærlighet er det viktigste postulatet til Dolmøy House of Seafood. Det skal være kvalitet i alle ledd, og vi benytter oss av oppskrifter som er benyttet gjennom generasjoner.Dolmøy House of Seafood AS